Selecteer een pagina

Assistentiewoningen te huur in Centrum Halle

Volledig ingerichte assistentiewoningen openen nu de deuren

Ontdek onze één- en tweeslaapkamer assistentiewoningen in centrum Halle. Maak een afspraak met jouw adviseur om een bezoek ter plaatse te brengen.

Maak een afspraak met jouw adviseur

De locatie

Alles dichtbij voor een zorgeloos leven in de stad. In Parkrand woon je pal in de historische stadskern van Halle, centraal tussen het vernieuwde Elisabethpark en de bruisende winkelstraat. Steek de straat over voor een verkwikkende wandeling in deze nieuwe groene stadslong of stap enkele minuten voor een lekkere lunch, een zonnig terrasje of leuke shoppingnamiddag in het kloppende winkelhart van Halle. Even buiten het centrum vertoeven? De bushalte bevindt zich om de hoek en het treinstation bereik je op amper vijf minuten wandelen.

“Een unieke kans in Halle”

Het concept

Denk vandaag aan morgen. Parkrand is de unieke kans om terug te keren naar de stad. Hier heb je alle luxe van een stadsappartement in handen en krijg je bovendien de assistentie die je nodig hebt om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Dankzij de administratieve, technische en sociale ondersteuning kan je in Parkrand zorgeloos genieten van een lang leven in de stad. Zowel vandaag als morgen.

Contacteer ons

Het project

Vakantie voor het leven op een bijzondere stadslocatie. In het moderne kader van Parkrand profiteer je elke dag van een ongedwongen vakantiegevoel. Word rustig wakker bij een ontbijt in jouw kamer of op je zonneterras en geniet nadien van wat gezonde lichaamsbeweging in de fitnessruimte. Een ommetje door het stadscentrum of het Elisabethpark sluit je af met een gezellige babbel met de buren. Als ware levensgenieter eindig je de dag met een lekker diner in het restaurant. Kortom, jouw nieuwe thuis staat garant voor non-stop vakantie.

Download projectbrochure

Service volgens jouw noden

Als huurder van een appartement in Parkrand geniet je automatisch van tal van basisdiensten die het leven niet alleen vandaag maar vooral later comfortabel maken.

Wil je extra luxe aan het comfort toevoegen? Dat kan! Naast de standaarddiensten bieden we enkele bijkomende services waarvan je zelf kiest of en wanneer je er gebruik van maakt. Helemaal volgens eigen noden en wensen.

Standaard inbegrepen services

Noodoproepsysteem

Woonassistent als vertrouwenspersoon

Bemiddeling thuiszorgdiensten

Gemeenschappelijke activiteiten

Onderhoud gemeenschappelijke ruimtes

Extra services

Poetsdienst

Strijkdienst

Reparatiedienst

Boodschappendienst

Warme maaltijden

Moderne appartementen voorzien van alle comfort

  • Elk appartement beschikt over één of twee slaapkamers.
  • Bredere deuren en geen drempels zorgen voor een maximaal wooncomfort.
  • Dankzij jouw eigen volwaardig terras en je volledig uitgeruste keuken voel je je hier direct thuis.
  • De hoogwaardige badkamer met inloopdouche zorgt voor de luxueuze touch.
  • Energie-efficiënte woningen.
  • Toparchitectuur van samenwerking tussen Art & Build en DS Architecten.
  • Kwalitatieve aannemer Jan De Nul.
  • Lage maandelijkse kosten voor de bewoner i.v.m. andere assistentiewoningen.

 

 

 

Wens je meer informatie om te huren?

Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou zo snel mogelijk terug.

Logo ION